Montörer till Jama Mining Machines

Montörer till Jama Mining Machines

Dina arbetsuppgifter

I samarbete med Konsultia;

Jama växer och söker nu efter fler teamplayers till vår montering!

Dina arbetsuppgifter består av att montera skräddarsydda Jama gruvmaskiner. Du följer maskinen från start till slutproduktion tillsammans med en kollega. Detta innebär att du blir involverad i hela monteringsprocessen. Det är viktigt att du är noggrann och trivs med att jobba i hela processen. Grundlig introduktion och utbildning ges självfallet inför start.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du är en teamplayer samtidigt som du inte räds att arbeta självständigt.
Vi söker efter dig som har ett intresse av att skruva i maskiner och har tidigare erfarenhet av montering. Har du fordonsteknisk utbildning är det såklart en bonus, men inget krav.
B-körkort
Meriterande om du har truck eller traverskort men inte något krav.

Övrig information

Denna rekrytering sköter vår partner Konsultia och vill vi att alla ansökningar och frågor går direkt till Konsultia. Tjänsten innebär inledningsvis en anställning via Konsultia där målsättningen är långsiktighet och en tillsvidareanställning hos oss på Jama.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 2 februari. Vi håller intervuer löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. För mer information kontakta Emelie Book 072-517 26 18 eller Emelie@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Emelie Book
Telefon 072-517 26 18
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jama är världsledande tillverkare av skräddarsydda gruvmaskiner. Innovativt tänkande tillsammans med avancerad ingenjörskonst är grunden i företaget och har medfört ett flertal internationella utmärkelser. Ursprunget till Jama kan sökas 70 år tillbaka i tiden. Idag arbetar ett 40-tal personer på huvudkontoret i Skelleftehamn. Jama ingår i Högkammen-koncernen. Läs mer på jama.se

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Piteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se