Lagerpersonal – Lager/Eftermarknad

Lagerpersonal – Lager/Eftermarknad

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som lagerpersonal kommer du att hantera godsmottagning, inventera och säkerställa att rätt lagerhållning hålls. Du kommer att beställa reservdelar samt sköta utleverans av reservdelsordrar där även fraktbokning och avhämtning av gods ingår.
Du kommer utöver detta att förse produktionen med material även att arbeta mot eftermarknaden med att upprätta och följa upp reservdelsofferter och förslag. Men även i samråd med gruppledaren på eftermarknad bidra till utvecklingen av eftermarknaden. Du kommer i arbetet att följa rutiner i verksamhetssystemet, samt arbeta förebyggande med åtgärder för att förhindra att fel i beställningar och leveranser uppstår.

Din profil

Vi ser gärna att du som person har tidigare erfarenhet av lager och eftermarknad, om du även har en bakgrund inom verkstad eller industri kommer det förmodligen att underlätta ditt arbete. Om du utöver det har tidigare erfarenhet av försäljning och kundkontakt är det meriterande. Vi ser gärna att du trivs med att arbeta strukturerad och är engagerad i att utveckla- och driva arbetet framåt.

För denna tjänst är hjullastare och truckkort ett krav, har du även traverskort är det meriterande.

Övrig information

För mer information kontakta Emelie Book 072-517 26 18 eller Emelie@konsultia.se
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2 februari.

Denna rekrytering sköter vår partner Konsultia och vi vill att alla ansökningar och frågor går direkt till Konsultia. Tjänsten innebär inledningsvis en anställning via Konsultia där målsättningen är långsiktighet och en tillsvidareanställning hos oss på Jama.
Mer info
Kontaktperson Emelie Book
Telefon 072-517 26 18
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jama är världsledande tillverkare av skräddarsydda gruvmaskiner. Innovativt tänkande tillsammans med avancerad ingenjörskonst är grunden i företaget och har medfört ett flertal internationella utmärkelser. Ursprunget till Jama kan sökas 70 år tillbaka i tiden. Idag arbetar ett 40-tal personer på huvudkontoret i Skelleftehamn. Jama ingår i Högkammen-koncernen. Läs mer på jama.se

Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare.
Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor.
Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård.

Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder.
Våra kontor finns etablerade i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Gävle.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se