Resemontör till JR Mekan!

Resemontör till JR Mekan!

Är du en händig person som uppskattar fysiskt arbete? Gillar du att arbeta med variationsrika arbetsuppgifter? Då är detta tjänsten för dig, läs vidare så berättar jag mer!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för JR Mekans räkning en Resemontör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos JR Mekan. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och JR Mekans önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

För dig som utgår från Skellefteå kommer du att resa ner till Hedemora och arbeta i 7 dagar i sträck för att sedan vara ledig i 7 dagar på hemmaplan.

Arbetsuppgifter

Som Montör på JR Mekan kommer dina dagar vara i ett högt tempo med fysiskt arbete. Du kommer vara behjälplig i uppbyggnaden av ett sågverk som byggs i Hedemora och arbetsuppgifterna kommer bestå av diverse monteringsarbeten. Du kommer att tillhöra ett team på ca 4 personer.

Vi söker dig som

Gillar att arbeta praktiskt och ser dig själv som händig. Har du truckkort, Heta Arbeten eller svets kompetens sedan tidigare är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos JR Mekan. Du är driven som person och gillar att meka. Vidare har du ett driv av att ta dig an nya utmaningar och arbetar bra i såväl team som enskilt och du gillar att arbeta i ett fysiskt tungt arbete.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Hedemora
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Säkerheten i fokus är vårt motto. Kvalitet, Arbetsmiljö och Miljö är viktigast i vårt dagliga arbete, och utvecklas ständigt. När du behöver en pålitlig leverantör som sätter Säkerheten och kvaliten först är JR Mekan det självklara valet.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 29 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.