Mjukvaruutvecklare Skellefteå

Mjukvaruutvecklare Skellefteå

Är du en passionerad mjukvaruutvecklare som vill vara med och utveckla 5:e generationens mobilkommunikation? Då är det här rätt ställe att vara på! Det andra läser om i tekniktidningar är för oss redan old news. Vi är bäst på det vi gör, säger våra kunder och analytiker, och vi jobbar i absolut framkant vad gäller trådlösa nät och mobilteknik.

Vad erbjuder Infovista mer än en arbetsplats där du får möjlighet att växa tillsammans med andra som brinner för samma sak som du, utveckling och teknik?

Infovista är mån om sina anställda och tycker bland annat att en mysig lounge där det finns möjlighet till avkoppling genom arkad-spel, TV-spel, pingis eller en gobit från kiosken är en självklarhet. Precis som att vi erbjuder en attraktiv lön, företagshälsovård, friskvård och subventionerade luncher mm.

Det finns även ett antal förmåner genom vår personalklubb ett in-house gym, idrottsaktiviteter och kulturevenemang, till exempel bio, after-work, cyklar att låna etc.

Vi söker:
  • dig som är en utvecklare som har erfarenhet av att bygga professionella lösningar och vill ge slutkunden en fantastisk upplevelse av att använda våra verktyg.
  • dig som som just börjat din karriär och är mycket intresserad av att lära dig nya saker och använda dem för att skapa produkter som används i professionella lösningar.
För att lyckas i din roll som mjukvaruutvecklare krävs det att du är nyfiken och motiverad.

Färdigheter:

Programutveckling i någon av dessa områden:

NET Framework och framförallt .NET Core

Android i Java, Kotlin eller C++.

ASP.NET core, Entity Framework, Javascript, Typescript, React

Utveckling för cloud: Kubernetes, NiFi, Kafka ellerClickhouse

Kunskap i områdena nedan är meriterande:

Mobil kommunikation WCDMA, LTE, NR

Felsökning i TCP/UDP/IP nätverk

Utbildad i UX för att ge våra kunder ett nytt sätt att titta på nätverksinformation

Arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare kommer du att utveckla nästa generations testverktyg för IoT och 5G-nätverk. Arbetet innebär att kontinuerligt driva förbättringar av processer och produkter samt att du bidrar till att inspirera innovation och förbättring. Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam där du arbetar i en agil miljö efter en SCRUM-metodik.

Våra agila team jobbar med allt från embedded lösningar, bygga Android kärnor och applikationer, Windows applikationer, databaser till maskininlärningsteknik för att förbättra hur våra kunder använder våra verktyg för att lösa sina dagliga problem.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.infovista.com
Sista ansökningsdag 1 jan 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infovista Sweden AB tillhandahåller produkter och lösningar för testning, övervakning och optimering av mobila nätverk och tjänster, vilket hjälper nätoperatörer att mäta och förbättra abonnenters upplevelse av 5G, 4G och 3G-nätverk, inklusive sociala medier som Facebook, WhatsApp, YouTube och mer. Vi är en del av hela mobilnätets livscykel, från forskning och de första laboratorietesterna av ny teknik till distribution, optimering och övervakning av kommersiella nätverk.

Infovista Sweden AB arbetar redan med lösningar för nästa generationens trådlösa nätverk, 5G och IoT. Vårt uppdrag är att säkerställa tillförlitliga kommunikationstjänster för användarna, och förmågan att kommunicera är en hörnsten för yttrandefrihet, jämlikhet, demokrati och kunskap.

Vi är marknadsledande inom vårt område, med cirka 660 kunder i 180 länder, inklusive världens främsta mobiloperatörer, till exempel Verizon, AT&T, China Mobile och nätleverantörer som Ericsson, Huawei och Nokia. Våra TEMS-produkter är baserade på stora aktörer såsom Apple och Samsung.

Infovista sysselsätter cirka 600 personer i 20 länder, med 60+ som arbetar på vårt R&D-center beläget i moderna kontor på universitetsområdet i Skellefteå.