Butikssäljare/Slangmontör, Skellefteå

Butikssäljare/Slangmontör, Skellefteå

Vill du arbeta med försäljning på ett globalt familjeföretag och är redo att ge våra kunder förstklassig service? Är du även en teknisk problemlösare med sinne för ordning och struktur som nu söker nya utmaningar? Då kan du bli en del av vårt härliga team på Hydroscand i Skellefteå som vår nya butikssäljare/slangmontör.

Vad innebär tjänsten?

Som butikssäljare jobbar du med personlig försäljning över disk. Ditt jobb blir att på ett professionellt och ödmjukt sätt finna den bästa lösningen för varje enskild kund.

Andra dagliga arbetsuppgifter är hantering av inkommande förfrågningar och materialanskaffning. Utöver detta ingår hantering av inkommande/avgående gods, samt lager-, monterings- och produktionsarbete.

Du erbjuds ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter på ett familjeägt företag som är under stark expansion och har kund och kvalitet som starka hörnstenar.

Vem är du?

Du bör ha ett tekniskt intresse, stort engagemang och tidigare erfarenhet av försäljning. Du behöver även ha en känsla för service samt ett sinne för ordning och struktur. Det är meriterande om du har utbildning/erfarenhet inom fordons-, pneumatik- eller hydraulikteknik.

B-körkort är ett krav.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer till både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Anton Marklund (platschef) på telefon: 0910-77 09 43

Sista ansökningsdag är 2022-05-23.

Urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

För mer företagsinformation vänligen besök hydroscand.se

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 19 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.