Orderingången på vår produktionsavdelning Bure är mycket god och för att hinna med behöver vi utöka kapaciteten med fler medarbetare.

Vi tillverkar släpvagnar och påbyggnader för flistransporter. Växelflaksvagnar, maskinvagnar och grussläpar ingår även de i vårt sortiment.

Goda svetskunskaper är ett baskrav, men eftersom vi har mycket högt ställda krav på våra produkters slutfinish är förmågan att producera med hög kvalité ännu viktigare. Erfarenhet av fordonsel och/eller hydraulik är meriterande.

Vi erbjuder en arbetsplats med bra arbetskamrater, stabil ekonomi och aktivt arbete med arbetsmiljö. Arbetstid valfritt 6-15 eller 7-16. Det kan ev. bli aktuellt med ett eftermiddagsskift om efterfrågan fortsätter att vara god.

Är du rätt person eller känner du till någon som kan passa hos oss så tar vi gärna emot ansökningar eller tips. Tagga gärna eller dela vidare.

Kontakta vår produktionschef Robert Marklund, 0910-732238 för mer information.

Ansökan skickas till:

robert.marklund@hellgrens.se

Senaste ansökningsdag är 2019-09-30. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tillträdesdag enligt överenskommelse.

www.hellgrens.se/bure
Mer info
Kontaktperson Robert Marklund
Telefon 0910-732238
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hellgrens.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi håller till på söder i Skellefteå där vi finns i ljusa och fräscha lokaler.

Vår målsättning är att vara den attraktivaste arbetsplatsen i branschen och det är något som vi ständigt jobbar med för att förverkliga och upprätthålla.

Företaget går nu in i en expansiv fas med målsättning att fördubbla omsättningen inom 5 år.