Personbilsmekaniker Sökes!

Personbilsmekaniker Sökes!

Till vår personbilsverkstad Hellgrens Bil söker vi nu en erfaren personbilsmekaniker. Vi jobbar med auktoriserad Mitsubishiservice och har också ett allbilskoncept som innebär att vi också jobbar med många andra märken.

Vi söker dig som har jobbat som mekaniker under ett antal år och känner att du vill ha en ny utmaning. Kundmottagning ingår också stundtals i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder en arbetsplats där du tillsammans med befintlig personal planerar arbetet och där ni själva styr över den dagliga verksamheten med andra ord ger vi stor frihet, men med det följer också ett stort ansvar.

Passar det här in på dig eller någon du känner? Ansök eller tipsa en vän redan nu!
Klicka på Ansök nu eller skicka en ansökan till magnus.hellgren@hellgrens.se.

Senaste ansökningsdag är 2018-11-30. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Tillträdesdag enligt överenskommelse.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Transport & Logistik, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hellgrens.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hellgrens Bil AB har i drygt 25 år jobbat med service och reparationer av personbilar. Allt ifrån avancerade el- och felsökningsjobb till axelinställning, service och andra reparationer.

Vi håller till på söder i Skellefteå där vi finns i ljusa och fräscha lokaler.

Vår målsättning är att vara den attraktivaste arbetsplatsen i branschen och det är något som vi ständigt jobbar för att förverkliga och upprätthålla.

Bolaget är nu inne i en expansiv fas med en mycket tydlig målsättning att fördubbla omsättningen från 2015 till 2020.