Administratör till Grönbo

Administratör till Grönbo

Grönbo är ett företag som verkar inom en framtidsbransch där hållbar miljö och ekologiskt byggande är på riktigt. I tjänsten som administratör hos Grönbo får du möjlighet att arbeta nära verksamheten och vara med på företagets fortsatta tillväxtresa. Hos oss får du möjlighet att självständigt driva och utveckla ditt arbete framåt. Vi söker en administrativ person som har ett digitalt arbetssätt och ett intresse för att utvecklas inom olika rapporteringssystem.

Dina arbetsuppgifter

Dina primära arbetsuppgifter kommer att vara att skapa produktionsrapporter. Du kommer även att bistå ekonomiansvarig med enklare bokföring och fakturering. Övriga administrativa uppgifter såsom arkivering, dokumenthantering ingår också i denna roll samt att hantera och strukturera information. I denna tjänst kommer du att arbeta nära produktion och ledningsgrupp.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som inte bara har administrativ erfarenhet men också ett intresse för databaser och affärssystem. Du har mycket goda kunskaper inom Office365 och vi ser gärna att du tidigare har arbetat i Power BI. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad som person och att du motiveras av att arbeta i miljöer där det händer mycket. För att trivas i denna roll är det viktigt att du är flexibel samt att du har en förmåga att prioritera och driva ditt eget arbete framåt.

Information och kontakt

Denna tjänst är ett konsultuppdrag via Wikan Personal och du blir anställd av Wikan de första sex månaderna. Denna tjänst förväntas sedan att övergå till en tillsvidareanställning hos Grönbo.
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2020-12-06

Placeringsort: Bjurträsk, Norsjö

Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se
Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, Wikan Personal 0910-770985

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Ellen Berg
Email Mejla Ellen Berg
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Grönbo producerar ekologiska byggnader, tillverkade av naturliga byggmaterial. Det egenutvecklade byggsystemet klarar bland annat flerbostadshus upp till åtta våningar, hallar, kontor och hotell. Komponenterna tillverkas i vår fabrik i Bjurträsk, Norsjö.

https://www.youtube.com/watch?v=w1GKLariHqs&t=203s