Skellefteå El & Diesel AB söker en utesäljare

Skellefteå El & Diesel AB söker en utesäljare

Just nu söker vi på Skellefteå El & Diesel AB en utesäljare. Hos oss får du möjlighet att bli en del av ett familjärt företag där vi tillsammans som ett lag når vår framgång! Vi erbjuder ett komplett utbud av produkter och bygger vår försäljning på kunskap och förtroende.
Är du duktig på att skapa långsiktiga relationer och har ett tekniskt intresse så kan detta vara tjänsten för dig!

Skellefteå El & Diesel AB ingår i Bil- och reservdelskoncernen Atoy.

Ghost Competence ansvarar för rekryteringsprocessen, men du blir direktanställd av Skellefteå El & Diesel AB . All kontakt gällande tjänsten ska ske via Ghost Competence.

Information om kundföretaget
Skellefteå El & Diesel AB grundades år 1971. Verksamheten startade med en verkstad med speciell inriktning på bilel och dieselproblem. Idag har vi en fullservice-verkstad, välsorterad butik samt grossistförsäljning. Skellefteå El & Diesel AB ingår i Bil- och reservdelskoncernen Atoy.

Grossist och butiksförsäljningen omfattar idag det mesta i reservdelar och biltillbehör. I vårt sortiment ingår bl.a. Bosch biltillbehör, Blaupunkts bilstereoprogram, Eberspächer bilvärme, Bosch verktyg, Valvoline smörjmedel, reservelverk och massor av annat. Tillbehörssortimentet har BDS tillbehörs-katalogen som grund.

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer primärt att bestå av att bearbeta nya och befintliga bilverkstäder samt företag inom fordonsbranschen. Du kommer att besöka dina kunder ute i deras verksamheter.

Säljarbetet innebär allt ifrån upprätthållande av goda kundkontakter, praktisk rådgivning, till offertförfarande och uppföljning.

Viss övernattning i tjänsten kommer att ingå.

Vi söker dig som
har lätt för att skapa relationer och är lyhörd för kundens behov. Du har ett engagemang och är van att självständigt driva ditt arbete framåt. Det är viktigt att du ser dig själv som en lagspelare och att du har ett prestigelöst förhållningssätt till dina arbetsuppgifter.

Vidare ser vi att du är tekniskt intresserad. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fordonsbranschen samt relationsbyggande försäljning.

Då du aktivt kommer att arbeta i vårt CRM-system bör du vara strukturerad och ha god datavana.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

ORT: Skellefteå

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 22/3

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Ellen Berg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ellen Berg på ellen@ghostcompetence.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ghostcompetence.se/
Sista ansökningsdag 22 mars (4 dagar kvar)