Projektcontroller

Projektcontroller

Just nu söker Fastec i Skellefteå en projektcontroller.
Fastec erbjuder dig kompetensutveckling och ett arbete med frihet under ansvar där du har stora möjligheter att själv utforma rollen som projektcontroller. Hos Fastec möts du av en trevlig atmosfär och engagerade kollegor!

Information om kundföretaget
Fastec är specialiserade på totalentreprenader inom segmenten affärsbyggnader, idrottshallar och industribyggnader.
Företaget som bildades 1978 är en kedja med lokala byggare (medlemsföretag) och med ett supportföretag som har kontor i Skellefteå. Idag är Fastec verksamma över hela landet, i huvudsak genom sina medlemsföretag samt en entreprenadgrupp i supportföretaget.

Dina arbetsuppgifter
Som projektcontroller kommer du att ha ett nära samarbete med projektchefer och projektledare där du stöttar dem i projekten genom analyser och uppföljningar. Du handhar parallella projekt i olika stadier samtidigt. Ditt arbete innebär att du rapporterar, dokumenterar och bevakar samt följer upp eventuella avvikelser. Arbetet ställer höga krav på att du självständigt kan inhämta den information du behöver för att göra korrekta analyser, rapporter och sammanställningar. Arbetet innebär finansiell controlling i projekten från start till avslut.

Vi söker dig som
Har minst fem års erfarenhet av arbete som ekonom, meriterande om du tidigare har arbetat som projektcontroller men inget krav. Som person besitter du en god analytisk förmåga och har ett strukturerat arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en förmåga att driva ditt eget arbete framåt. Du arbetar lösningsorienterat och kommer med förslag på förbättringsåtgärder som leder till utveckling och resultat. Vidare ser vi att du trivs i sociala sammanhang, är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-07-01

KONTAKT: Ellen Berg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ellen Berg, ellen@ghostcompetence.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastec.se/content/Default.aspx
Sista ansökningsdag 1 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se