Ekonomichef till Ursviken Technology AB.
Har du goda erfarenheter från kvalificerat redovisningsarbete? Efterfrågar du ett varierat arbete där du får möjlighet att utvecklas som ledare? Då kan du vara den vi söker!
All kontakt gällande tjänsten ska gå via Ghost Competence.

Information om kundföretaget
Ursviken Technology AB erbjuder lösningar för plåtbearbetningsindustrin för kunder med höga krav på noggrannhet, flexibilitet och precision. Ursviken har lång erfarenhet och stort kunnande om produktion inom tung industri och vidareutvecklar kontinuerligt maskiner och utrustningar. Ursviken har levererat maskiner som pressar med upp till 10.000 tons kraft!
Med vår genuina erfarenhet och vårt kunnande om tekniska lösningar och service till företag som producerar tunga och kostsamma plåtdetaljer kan vi underlätta och göra våra kunders produktion i kantpress mer flexibel.
Ursviken utför service på och tillhandahåller reservdelar till sina maskiner under lång tid – något som gäller till och med mer än 35 år gamla maskiner!

Dina arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Övergripande personalansvar.
  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut inkl. koncernbokslut samt budget och prognoser.
  • Rapportering till moderbolag och från dotterbolag.
  • Skattedeklarationer och försäkringsärenden.
  • Övriga förekommande uppgifter på ekonomiavdelningen.
Som Ekonomi/Administrativ chef vid Ursviken Technology AB kommer du att ha övergripande ansvar över bolagets ekonomi- och administration. Du är direkt underställd VD och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du kommer även att samarbeta med vårt dotterbolag i USA och systerbolag i Finland.

Vi söker dig som
Har ekonomisk utbildning på högskolenivå. Vidare ser vi att du har erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete i ledande ställning med god uppfattning av hela ekonomiprocessen. Det är en fördel om du har en förståelse för produktion och tillverkande industri. Du är en naturlig ledare och har du tidigare erfarenhet av personalansvar samt arbetsmiljöarbete är det meriterande. Det är viktigt att du har ett eget driv och att du är både flexibel och prestigelös. Du behärskar svenska och engelska flytande såväl i tal som skrift. Goda kunskaper i Excel är ett krav.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare med sex månaders provanställning

ORT: Skellefteå

URVAL: Sker löpande

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2018-07-01

KONTAKT: Ellen Berg

Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev så har du större möjlighet att bli kontaktad av en av våra rekryterare. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ellen Berg, ellen@ghostcompetence.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://ursviken.com/?lang=sv%3Flang%3Dsv
Sista ansökningsdag 1 juli (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Var med på resan att bibehålla och skapa så många jobb vi bara kan i vår region. För mer information gå in på www.ghostcompetence.se