Installationselektriker till Skellefteå

Installationselektriker till Skellefteå

Tar du studenten som elektriker i sommar eller är du erfaren inom yrket sedan många år tillbaka? Då kan du vara en av de som kan få chansen att jobba som installtionselektriker hos en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Dina arbetsuppgifter

Som installationselektriker hos vår kund kommer du att ingå i ett team om ca 20 personer. Du kommer att bli introducerad in i företagets värderingar, arbetssätt- och uppgifter. Du kommer att ha möjligheten att senare kunna rikta in dig mot tex högspänning eller fibersvets men dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till en början att inkludera:
- Montera och koppla in kabel, ritningsläsning, sätta upp el-centraler och ställverk.

Resor kan förekomma i arbetet.

Din profil

Skallkrav
  • Relevant utbildning inom el
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande
  • Arbetslivserfarenhet som elektriker
  • B-körkort
Som person söker vår kund nu en lojal och professionell individ som har ett strukturerat arbetssätt och som värnar om arbetsmiljö och säkerhet på arbetsplatsen.

Villkor

Start: Hösten 2020
Placering: Skellefteå
Arbetstid: Heltid 7-16

OBS! Intervjuer sker löpande. Låter detta som något för dig? Kom in med ditt CV samt Personliga Brev idag!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Information om företaget kommer att ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.