Elektronikkonstruktör till Skellefteå

Elektronikkonstruktör till Skellefteå

Nu söker vi en elektronikkonstruktör till vår kund, där du som konsult kommer att få utvecklas tillsammans med dina kollegor i spännande projekt. Tror du att detta passar dig? Sök idag, vi behandlar ansökningarna löpande!


Dina arbetsuppgifter

Som elektronikkonstruktör hos vår kund kommer du att arbeta i olika typer av projekt mot kunder där du arbetar själv eller i team beroende på projektets storlek. Arbetsuppgifterna är varierande men består bland annat av konstruktionsarbete, utredningar, idrifttagningar, utcheckningar och programmering. Den första tiden kommer du att få en gedigen onboardingprocess, samt ha en mentor vid din sida och när du är trygg i uppgifterna får du börja ta dig an egna uppdrag. Vanligast förekommande program att arbeta i är CAD, exempelvis autoCAD och elproCAD.

Om företaget


Vår samarbetskund är en av de största inom sitt segment och hjälper kunder med tekniska lösningar såsom förstudier, konstruktion och programmering. Mycket av projekten handlar om att tillhandahålla konsulttjänster inom el, allt från 24V till high voltage ställverk. Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Nu söker vi efter dig, som vill vara med på en spännande resa, på ett bolag som är i kraftig tillväxtfas. Du som söker är en konsultmässig person, vi ser det som en självklarhet att du trivs i en konsultroll och tillhörande kundkontakt. Personen vi letar efter bör vara strukturerad, driven, lyhörd samt engagerad. Du kommer att tillhöra en grupp om ca 20 personer, arbetet är förlagt både på kontoret och ute hos kund.

Skallkrav:
  • Som lägst högskoleutbildning inom elkraft eller elektronik
  • God kännedom och kunskap i CAD
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Körkort B
Meriterande:
  • Erfarenhet av att arbeta i Sitebase, Insyde eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av konsultarbete
  • Tidigare erfarenhet som projektingenjör inom el, automation eller elkraft
Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Lön: Enligt ök.

Ort: Skellefteå

Tillträde: Enligt ök.

Urvalsprocessen sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 14 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.