Kundrådgivare

Kundrådgivare

Vi söker drivna kundrådgivare som gillar försäljning, service och nå resultat och vill utvecklas tillsammans med oss på kundservice i Skellefteå.

Det här gör du som kundrådgivare på Folksam
Som kundrådgivare ger du service och merförsäljning till våra kunder som kontaktar oss med frågor kring sina försäkringar. Du erbjuder försäkringslösningar som är anpassade efter kundens unika situation och behov. Du jobbar med individuellt uppsatta försäljningsmål där ditt bidrag i teamet är viktigt.

Som nyanställd erbjuder vi dig en gedigen utbildning under ett mentorskap. Utbildningen avslutas med en certifiering. I teamet jobbar vi med aktiv träning och lärande av varandra. Du får bred kunskap om Folksam, hela vårt produktutbud samt förutsättningar för hur du blir lyckosam i rollen som kundrådgivare.

Se filmen om hur det är att arbeta som kundrådgivare hos oss här.

Är du den vi söker?
Du är en engagerad person som älskar service och är resultatinriktad. Du är ansvarstagande och har en tydlig drivkraft att lära och utvecklas som person. Du drivs och motiveras av att nå mål, både individuellt och tillsammans med teamet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och har god ordning. Du är duktig på att lyssna och kommunicera på ett personligt och förtroendeingivande sätt.

Du har minst gymnasiekompetens. Erfarenhet från försäljning och service med goda resultat är meriterande. Du ska ha goda kunskaper i svenska både tal och skrift. Andra språk utöver svenska är ett plus.

Du trivs med att skapa goda kundrelationer och kunden får snabbt förtroende för dig. Dessutom gillar du att arbeta i team, är flexibel och ser möjligheter i förändring. Du sätter upp höga mål för dig själv, är noggrann och kvalitetsmedveten.

Hos oss gör du karriär i ett ansvarstagande företag
Vi är ett stort kundägt företag med kontor på flera håll i landet. Här finns många spännande yrkesroller och goda chanser till karriär på olika sätt. Vi stöttar medarbetarnas utveckling och har bra anställningsförmåner. För att främja samarbete, kreativitet och lärande jobbar vi aktivitetsbaserat. På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, men senast den 28 februari 2020. Urval till intervju görs löpande under ansökningstiden. Vi tar emot din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta avdelningschef Annika Skoog 091-05 48 05.

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Pekka Mårtensson 070-831 60 23, Forena Susan Persson 026-15 69 76 och Handels Mikael Täll 076-126 22 04.
Mer info
Kontaktperson Annika Skoog
Telefon 091054805
Område Skellefteå
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.folksam.se/jobb-och-karriar
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.