Säsongsarbetare till Fastighetssnabben

Säsongsarbetare till Fastighetssnabben

Vill du bli säsongsarbetare hos oss?

Vi söker säsongsarbetare till vår verksamhet i Skellefteå. Arbetet innebär yttre skötsel av fastigheter med ogräsrensning, gräsklippning, trimning, häckklippning, skräpplockning och enklare reparationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken och tycker om att lösa problem. Du har lätt för att både samarbeta och jobba självständigt. Det är viktigt att du är serviceinriktad och har en positiv framtoning då arbetet innebär kontakt med hyresgäster och kunder.

B-körkort krävs! Tidigare erfarenhet inom grönskötsel är meriterande.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig ett jobb i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

För information: Magnus Forssén, platschef, 010-130 86 51

Vi har gjort vårt val av kanaler för marknadsföring av denna rekrytering och undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping, Visby och Göteborg. Vi omsätter ca 350 miljoner och har ca 300 anställda.