Fastighetstekniker med teamledaransvar till Fastighetssnabben

Fastighetstekniker med teamledaransvar till Fastighetssnabben

Fastighetssnabben fortsätter att ha en positiv utveckling och söker just nu en fastighetstekniker med teamledaransvar i Skellefteå.

Som fastighetstekniker ansvarar du för att utföra tillsyn och skötsel av anläggningar, tekniska installationer och utrustningar i byggnader och på fastigheter, samt hantera felanmälda ärenden. I rollen som teamledare är du ett viktigt stöd för platschef och kundansvariga. Du ska därför vara intresserad av att hjälpa platschefen med att leda och fördela arbetet i den dagliga fastighetsförvaltningen och fastighetsdriften.

Kvalifikationer: Vi söker dig som har flera års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har kunskap inom ventilation samt styr och regler. Det är meriterande med erfarenhet från andra branscher där du arbetat med fastighetsunderhåll, drift och service. Du har utbildning på gymnasie- eller KY-nivå inom fastighet eller teknik. Vi ser gärna att du har någon för yrket värdefull utbildning. All rapportering av utförda arbeten sker digitalt, vilket betyder att du har vana att arbeta med smartphone/dator.

Du ska vara självgående och lätt att ta till instruktioner och kunna arbeta med många olika uppdrag samtidigt. B-körkort krävs. Arbetet innebär mycket kontakter med hyresgäster, kunder och leverantörer varför det är viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har god kommunikativ förmåga samt en positiv framtoning.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Som person är du engagerad, nyfiken samt har ett stort intresse för allt som rör teknik och tycker om att lösa problem. Du är duktig på att följa instruktioner såväl som att instruera andra.

Stämmer detta in på dig så kan Fastighetssnabben erbjuda dig en tjänst i en organisation som präglas av stolta medarbetare som trivs tillsammans, ställer upp för varandra och kunderna. Hos oss blir du en del av en växande verksamhet med kontor som täcker en stor del av Sverige. Genom vårt utbildningskoncept FS-akademin får du den kunskap och de redskap du behöver göra ett bra jobb.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2020-02-02. Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag! Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För information: Magnus Forssén, platschef, 010-130 86 51.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fastighetssnabben.se
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Fastighetssnabben arbetar med drift och förvaltning av bostadsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder komplett förvaltning med allt från drift, underhåll, hyresadministration, redovisning, bokslut till energianalys och optimering samt teknisk due diligence. Bland våra kunder märks såväl större som mindre fastighetsägare samt stat och kommun. Fastighetssnabben bedriver verksamhet i Gävle, Gällivare/Kiruna, Luleå, Umeå, Östersund, Sundsvall/Härnösand, Söderhamn/Hudiksvall, Borlänge/Falun, Uppsala/Stockholm, Västerås, Norrköping/Linköping och Visby. Vi omsätter ca 300 miljoner och har ca 220 anställda.