Regional Servicechef Skellefteå

Regional Servicechef Skellefteå

Job description:

Som servicechef är du ansvarig för att leda, coacha och utveckla det lokala teamet bestående av tekniker, supervisor, administratör samt lageransvarig. En viktig uppgift blir att utveckla serviceverkstaden genom aktivt mål- och strategiarbete för att tillföra än mer värde till kunder, verksamheten och Epiroc. Du kommer att vara våra kunders kontaktyta med ambitionen att bygga långvariga relationer och strategier för att överträffa kunds behov och förväntningar gällande service och återkoppling via kundmöten. Ett annat viktigt område är att säkerställa ett gott förebyggande säkerhets- och arbetsmiljöarbete. Du har ekonomiskt ansvar för verksamheten med uppföljning av kostnader och intäkter. I rollen har du ett nära samarbete med lokala supportfunktioner och försäljningsorganisationen. Att driva lokal marknadsföring av servicetjänster ingår i rollen.

Profile description:

Som servicechef behöver du god erfarenhet av ledarskap och insikt om vad som krävs för att motivera och utveckla personal, vilket utgör kärnan i bygget av en framgångsrik serviceverksamhet. Meriterande är också erfarenhet från serviceverksamhet inom branschen. Vi vill att du har en teknisk utbildning på eftergymnasial nivå och/eller erfarenhet från serviceverkstad eller produktion. Du har arbetat med att leda team och tycker att det är roligt att coacha och utveckla medarbetare. Du behöver ha goda kunskaper i redovisning och rapportering och grundläggande kunskaper kring offertarbete. Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat och har körkort B.

We offer:

Epiroc Sweden är Epirocs svenska sälj- och servicebolag och vi ansvarar för att marknadsföra och sälja våra gruv- och bergbrytningsprodukter, samt tillhandahålla service och övriga eftermarknadsprodukter till våra kunder i Sverige och på Grönland. Vi är ungefär 190 medarbetare och våra servicecenter och verkstäder finns över hela Sverige, från Göteborg i söder till Kiruna i norr.

Vi erbjuder ett självständigt och utvecklande arbete inom ett innovativt och branschledande företag! Som anställd får du ta del av en rad olika förmåner såsom rikskortet, friskvårdsbidrag, förskottssemester, kollektivavtal, årlig bonus, förstärkt föräldrapenning och möjlighet att teckna förmånliga försäkringar för dig och din familj. Hos oss blir du en del av en internationell koncern och du kommer får stora möjligheter att utvecklas och prova olika roller, antingen inom säljbolaget eller i andra delar av vår verksamhet runt om i världen.

Mångfald tror vi är nyckeln till nya och innovativa idéer och lösningar. Epiroc ser olika personligheter, etniskt ursprung, kön, ålder, färdigheter och erfarenhet som en tillgång. Vi ser att skillnaderna skapar nya idéer och förbättringar, och detta leder till innovation och långsiktiga resultat.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Epiroc is a leading productivity partner for the mining, infrastructure and natural resources industries.