Industrielektriker till Envico

Industrielektriker till Envico

Envico är ett stort litet företag där korta ledtider och personlig anknytning är ett tydligt kännetecken. Vi erbjuder dig ett arbete där dina åsikter och ditt nytänkande aktivt tas i beaktning. Vi bryr oss om vår personal och erbjuder därför bland annat ett förmånligt friskvårdsupplägg. Vi söker nu Industrielektriker till vårt härliga gäng!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av installation, reparation, underhåll hos någon av våra industrikunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som är utbildad elektriker och har ECY-certifikat. Arbetserfarenhet efter lärlingstid är meriterande. Då kundkontakt förekommer är det viktigt att du har god social kompetens. Som elektriker hos oss representerar du vårt varumärke och därför är det självklart viktigt att du respekterar respektive kunds önskemål.

Utmärkande egenskaper hos dig är ditt driv och engagemang. Vidare ser vi att du är en social och hjälpsam person som sätter laget före jaget. Då vi är ett familjärt företag lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

B-körkort är ett krav.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Envico med Wikan personal. Har du frågor gällande tjänsterna är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Andreas Ögren, 0910-770987. Urval och tillsättning av tjänsterna kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Ögren
Email Mejla Andreas Ögren
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Envico Elpartner AB grundades i april 2017 och är ett privat lokalägt bolag. I dagsläget är det 42 anställda i bolaget och omsättningen 2020 uppgick till 30 miljoner, 2021 beräknas omsättning uppgå till 60 miljoner. Vi erbjuder tjänster inom el-automation, elkraft och elinstallation. Vi har egen konstruktion- och programmeringsavdelning och vill erbjuda våra kunder en helhetslösning där vi tar hand om allt från 12V till 30kV.

Vårt mål är att inspirera och utveckla nya sätt att tänka med funktionsvänliga och energieffektiva lösningar. Vi tror på nära samarbeten, och skräddarsyr den bästa lösningen utifrån våra kunders önskemål och synpunkter. Vi tar fram funktionslösningar och bygghandlingar tillsammans med våra kunder där deras perspektiv står i centrum. Vi konstruerar, monterar, installerar, programmerar och driftsätter de anläggningar vi jobbar på själva.