Projektsamordnare för extraarbete hos Elektroskandia & batterifabriken!

Projektsamordnare för extraarbete hos Elektroskandia & batterifabriken!

Bygget av Europas största batterifabrik är påbörjat i Skellefteå och Elektroskandia är utvalda att leverera allt material inom el. Det har inneburit att vi nu byggt upp en helt ny projektgrupp på plats hos batterifabriken.

Nu söker vi dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som vill vara en del av projektet genom att arbeta extra vid behov, samt heltid under semestern!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Elektroskandias räkning en projektsamordnare på deltid. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Elektroskandia vid behov. Under sommar och andra ledigheter ökar behovet och då ser vi att du arbetar heltid.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Elektroskandias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som projektsamordnare hos Elektroskandia kommer du att arbeta i team. Dina uppgifter handlar i stort om att se till att rätt produkter paketeras och transporteras till elektrikerna som sedan utför installationsarbetet. Du kommer att ansvara för att ta emot varor och checka in och ut dessa ur systemet. Plocka ihop projektmaterial utifrån leveranslistor och märka dessa så att de kommer rätt.

Arbetet är varierat och du arbetar både inom- och utomhus. Även arbetstiderna kommer att variera efter behov. Vi ser att du är flexibel till att kunna komma in för att arbeta med kort varsel ibland.
  • Leveransmottagning
  • Leveranskontroll
  • Utcheckning/incheckning av material från lokala lager
  • Plock- och packning av projektmaterial
  • Inventering
  • Returhantering
Vi söker dig som

Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra vid behov. Vidare tror vi att du uppskattar ett fysiskt arbete inom lager. Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare är det meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Elektroskandia. Vi tror därför att du är driven och tycker om att arbeta i ett högt tempo, där ordning och struktur genomsyrar ditt arbete. Vi tror även att du är flexibel då arbetet kan variera både i tid och sett till uppgifter.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

www.elektroskandia.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.