Kärnborrare till Drillcon Scandinavia!

Kärnborrare till Drillcon Scandinavia!

Vårt uppdrag

Nu rekryterar vi kärnborrare till en spännande tjänst hos Drillcon Scandinavia.

Drillcon är ett stabilt företag som lyckats knyta till sig de största kunderna i branschen. Efterfrågan på Drillcons tjänster är stor och därmed rekryteras fler kärnborrare för fortsatt tillväxt framåt!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter innefattar ansvar som maskinoperatör på en kärnborrmaskin. Arbetet sker i gruvor eller runtom gruvor, främst i Norra delen av Sverige.

Är du en driven och pålitlig person får du mycket frihet under ansvar. Du kommer starta anställningen med ett introduktionsprogram som ger dig en teoretisk grund om arbetet och den första tiden arbetar du som hjälpborrare och lär dig det praktiska arbetet av en erfaren borrare.

Tjänsten innefattar resor i Sverige och ibland utomlands. Som kärnborrare arbetar du oftast 7 dagar i rad som följs av 7 dagars ledighet. Drillcon står för resor och ordnar boende i hus eller lägenhet där du bor tillsammans med dina kollegor.

Din profil

Vi söker dig som har ett eget driv i arbetet och löser problem på ett företagsamt sätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet som kärnborrare eller annan teknisk bakgrund som exempelvis maskinförare eller mekaniker på tunga fordon. För att passa i rollen som kärnborrare krävs det att du kan resa och bo på annan ort varannan vecka.

Utbildning i Heta Arbeten och HLR är meriterande. Körkort är ett krav.

Övrig information

Denna rekrytering sker i samarbete med Nercia. Urval sker löpande så registrera din ansökan snarast.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sara Lihagen, tel. 076- 0006303. Välkommen med din ansökan!

Om kundföretaget

Drillcon är ledande serviceleverantör av borrtjänster inom gruv- och anläggningssegmentet. Drillcon etablerades för över 50år sedan och redan från start erhölls internationella borrkontrakt. Koncernen utför kärnborrning, raiseborrning och arbetar på den europeiska- och sydamerikanska marknaden.

Drillcon levererar hållbara lösningar med högsta produktivitet och säkerhet i fokus. Huvudkontoret ligger i Sverige med dotterbolag i Europa och Latinamerika. Totalt når koncernens verksamhet 45 marknader. Läs mer på www.drillcon.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Nercia
Sista ansökningsdag 28 sept 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen.