Ekonomiadministratör på 50 % till Dipolar – start omgående!

Ekonomiadministratör på 50 % till Dipolar – start omgående!

Här är tjänsten för dig som är en fena på struktur och som vill få möjligheten att utvecklas i din yrkesroll! Här söker vi dig som har rätt personlighet för tjänsten - resten får du lära dig på plats. Urvalet sker löpande och tjänsten planeras tillsättas omgående så var snabb in med din ansökan.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Dipolars räkning en ekonomiadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Dipolar under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Tjänsten är på 50 %, kan efter tid utökas för rätt person.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Dipolars önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiadministratör hos Dipolar får du en bred roll som förutom ekonomisk administration även innefattar bland annat lagerhantering, inventering samt samordning av beställningar och hantering av transporthandlingar. Utöver det kommer du även att:
  • Sköta orderhantering
  • Planera leveranser och fakturera
  • Packa och skicka beställningar till kund
Vi söker dig som

Är nyfiken och initiativtagande. Arbetsuppgifter tilldelas inte alltid dig, utan du förväntas själv ta initiativ till att utföra uppgifter som situationen kan kräva. Utöver det är du ordningsam och noggrann då du hanterar viktiga handlingar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisk administration men det är inte ett krav för tjänsten. I den här rekryteringen kommer störst fokus läggas på personlig lämplighet.

START: 1 maj
OMFATTNING: 50 %
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Markgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Dipolar strävar efter att positionera sig som världsledande inom kraftaggregat för magnetroner som används i industriella mikrovågsugnar och plasmaapplikationer. Deras kunder är baserade över hela världen och kommer från en mängd olika industrisegment. Baserat på sin grundliga expertis inom mikrovågs- och magnetronteknik möter de efterfrågan på energieffektiva kraftaggregat. Dipolar är en del av Gargakoncernen, som även omfattar systerbolaget Gluetec, som utvecklar spänningsmätare för hög precision mätningar. Företaget är baserat i Skellefteå, Sverige. Dipolar är ett AAA-betygsbolag.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.