Lokalvårdare till COOR

Lokalvårdare till COOR

Om företaget

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen.

Vi söker nu lokalvårdare som brinner för service och goda relationer till Skellefteå. Tjänsten är på heltid och tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda dagtid mån-fre.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer med frihet under ansvar att arbeta ute på företag, industrier eller i allmänna fastighetsutrymmen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av fönsterputsning och byggstädning ute hos våra olika uppdragsgivare. Det förekommer hantering av maskinell utrustning och fönsterputsning på hög höjd.

Din profil

Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet från arbete med specialstäd, lokalvård eller andra serviceyrken. Om erfarenhet saknas så erbjuder vi utbildning på plats för att kunna utvecklas inom yrket. För att kunna utföra arbetet och ta dig till de olika uppdragsgivarna ställs krav på svensk B-körkort. Ditt första språk behöver inte vara svenska men du behöver kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift samt läsa och förstå skriftliga instruktioner.

Som person är du serviceinriktad och positiv samt har förmågan att skapa goda relationer både till kund och dina kollegor. Du kan jobba både självständigt och i grupp, du är ansvarstagande och vill leverera ett bra resultat.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Clockwork Bemanning & rekrytering och om du vill veta mer om tjänsten är välkommen att kontakta kandidatansvarig Anna Pettersson på anna.pettersson@clwork.se alt 070 - 821 53 51. Rekryteringen sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt, men absolut senaste den 1 maj, via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Kontaktperson Anna Pettersson
Telefon 070 821 53 51
Område Skellefteå
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se