Stora Coop Sörböle Skellefteå säljare 25 h och två vikarier till kassa & förbutik

Stora Coop Sörböle Skellefteå säljare 25 h och två vikarier till kassa & förbutik

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik! Brinner du precis som vi, för service och sälj? Vill du bli en del i vårt lag?

Vi söker en säljare på 25 timmar i genomsnitt till vår kassa & förbutik. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi har även ett vikariat på 25 timmar respektive ett på 31 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde enligt överenskommelse. Varaktighet tom 221231 med möjlighet till förlängning.

Skriv i din ansökan vilken eller vilka tjänster du söker!

I din roll ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom varuområdet men även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du god erfarenhet av branschen, varukunskap och fallenhet för service? God erfarenhet av arbete i butik är ett krav. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Frågor? kontakta säljchef Anna Lundberg tfn 0910-58 38 13.

Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Facklig kontakt

Handels Susanne Östlund 0910-58 38 02

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?