Coop Burträsk - Säljare 30 h vikariat

Coop Burträsk - Säljare 30 h vikariat

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker dig med känsla för mat och försäljning och som vill vara med och utveckla vår butik!

Vi söker en säljare. Tjänsten är ett vikariat på 30 timmar i genomsnitt per vecka. Tillträde 1:a augusti eller enligt överenskommelse varaktighet ett år.

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom färskvaror. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet av arbete i butik och fallenhet för service? Erfarenhet av arbete med färskvaror är meriterande. Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken. Din känsla för struktur och ordning är utpräglad.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Frågor och Facklig kontakt

Butikschef, Thomas Glaas 0914-295 51

Handels Kristina Rönnlund 0914-295 50

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.

Välkommen att söka jobb hos oss!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?