Coop Bureå - Säljare sommarvikariat

Coop Bureå - Säljare sommarvikariat

Hos oss på Coop står värdskap och matglädje i fokus. Vi söker Dig med erfarenhet av kundservice, gärna i butik.

Tjänsterna är på 20 timmar i genomsnitt per vecka med möjlighet till mertid. Vi behöver er 15 juni tom 23 augusti tillträde och slutdatum kan variera - vi kommer överens om det. Skriv när du kan arbeta i din ansökan!

Du är en positiv och ansvarsfull person med trevligt sätt! Din känsla för struktur och ordning är utpräglad.

Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder.

Som säljare arbetar du i huvudsak med arbetsuppgifter inom kassa, varuplock och exponering. Du arbetar även med övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Har du erfarenhet och fallenhet för service? Vi erbjuder ett omväxlande och tempofyllt arbete.

Butikschef Maritha Westerlund Tfn 0910-71 15 31

Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig, självgående och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.

Verklig framgång bygger på att vi älskar vårt jobb och visar äkta omtanke och glädje för våra kunder!

Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.

Facklig kontakt

Karolina Andersson 090-104054

Besök vår hemsida www.coopnord.se för mer information om Coop Nord.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Säsongsjobb
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop Nord är en av Sveriges största konsumentföreningar. Vi ägs av över 290 000 medlemmar och driver 80 Coop-butiker i Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Några av våra butiker drivs i franchiseform, som Coopföretag.

Varje dag hittar våra medlemmar och kunder prisvärd, hållbar matglädje till fest och vardag i våra butiker. Vi arbetar med något livsviktigt - mat. Vill du vara en del i vårt lag?