Clockwork kommer till Guldstan!

Clockwork kommer till Guldstan!

Dina arbetsuppgifter

Nu längtar vi efter dig, du som kommer bli stans proffs på rekrytering, du som sätter Clockwork på agendan lokalt i Skellefteå. Du omges av härliga affärsrelationer som du odlar och får att växa. Näringslivet kommer förstå värdet att få samarbeta med dig. Du sprider hög energi, arbetsglädje och längtar efter att det ska bli måndag. Att bilda affärsrelationer och att få nätverk och kontakter att växa och bli fler är en av anledningarna till att du längtar till jobbet varje morgon.

Din profil

Du är energiknippet som människor vill ha omkring sig. Du har en vinnarskalle som går tio steg extra när andra nöjer sig med två. Du är nyfiken, alltid proaktiv och affärslivet är din arena. Din omgivning beskriver dig som ett socialt geni som får folk att bli sig själva.

Låt oss inte krångla till detta för mycket, skriv nu ihop storyn om dig och hur du kan sätta Clockwork ordentligt på kartan i Skellefteå. Hos oss får du ett stort crew med vänner omkring dig, närmare bestämt 70 stycken på 16 orter runt om i hela Norrland, välkommen!

Du söker tjänsten via www.clockworkpersonal.se och ring gärna affärsområdeschef Sofie Lambertsson tfn 0733-512721 om du har frågor om oss eller om tjänsten. Annonsen ligger ute till 23 februari men urvalet sker löpande, så tjänsten så snart du kan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej Skellefteå, vi kan inte hålla oss längre, vi bara måste etablera oss i Guldstaden! Vi är ett helt galet gäng på 70 personer som älskar våra kunder och varandra. Vår företagskultur är det viktigaste vi har, därför ser vi till att ofta fira tillsammans. Två gånger per år samlar vi ihop hela gänget från våra 16 kontor runt om i landet och reser ihop, på vintern till Åre och på sommaren till Medelhavet.

Det bästa och viktigaste vi vet är att kompetensförsörja Sveriges näringsliv och offentliga marknad med de hetaste talangerna. Och vet du, glädjen i vårt jobb smittar av sig på våra kunder som ger oss osannolikt bra omdömen, det vet vi för i våra mätningar hyllas vår personal till skyarna.

Det gör att de attraktivaste varumärkena vänder sig till oss, de förstår att genom att jobba med oss på Clockwork så smittas man av framgången. Jämställdhet är mycket mer än en hjärtefråga för oss och får oss att göra större skillnad än vad som förväntas av oss.