Clockwork i Skellefteå söker C-chaufförer till en av våra kunder

Clockwork i Skellefteå söker C-chaufförer till en av våra kunder

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig med C-kort och ett glatt humör. Du som söker är inte rädd för att arbeta med kroppen.

Meriterande om du har giltigt YKB.

Arbetsuppgifter, uppdragslängd och arbetstider kan variera.

Din profil

Vi söker dig som är ansvarsfull, flexibel och gillar att jobba med kroppen.

Ansökan

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Maja Lundström via tfn: 073 335 27 44

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Maja Lundström
Telefon 073-351 27 44
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se