Sommarjobba som ekonomiassistent på Skellefteå Lastbilsstation

Sommarjobba som ekonomiassistent på Skellefteå Lastbilsstation

Om företaget

Skellefteå Lastbilsstation har linjetrafik över hela Norrland med leveranser från dörr till dörr. Vår linjetrafik täcker hela Norrland där terminaler i Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Luleå är knutpunkter. Vi har även linjetrafik över natt mellan Stockholm och Luleå samt Örebro och Luleå.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en ekonomiassistent på uppdrag av Skellefteå Lastbilsstation. Du jobbar från mitten av juni till augusti. Du kommer att arbeta med kund/leverantörsfakturor, löpande redovisning samt krediteringar och inbetalningar. Dina arbetsuppgifter kan även innefatta avstämning, löpande rapportering och bevakning. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Word, Excel)

Omfattningen på tjänsten är heltid under juni till augusti.

Din profil

Vi söker dig som för närvarande studerar till redovisningsekonom eller liknande. Det är meriterande om du har erfarenhet av K2 Ekonomisystem men inget krav. Erfarenhet av redovisning är meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du ska vara självgående och noggrann. Du tycker om att arbeta nära dina kollegor, är strukturerad, ansvarsfull och driven. Att ha ordning och reda är en självklarhet för dig. Du behärskar engelska i både tal och skrift då kontakt med utländska kunder kan förekomma.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad, och det är på goda relationer vi bygger hela vår verksamhet. Kan du identifiera dig som en av oss? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

För mer information är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Mattias Adolfsson - 0733512725.
Mer info
Kontaktperson Mattias Adolfsson
Telefon 0733512725
Område Skellefteå
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 26 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.

Läs mer på www.clockworkpersonal.se