Nu söker vi innesäljare för kommande uppdrag

Nu söker vi innesäljare för kommande uppdrag

Om företaget

Är du målmedveten, lösningsorienterad och kundfokuserad? Oavsett om du är ny inom arbetslivet och nyfiken på hur yrket som säljare är eller om du söker dig vidare för nya arbetsuppgifter i din karriär, så kan du vara den vi söker till höstens uppdrag hos våra kunder runtom i Skellefteå!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Säljare arbetar du med att självständigt hämta, driva och utveckla affärer. En viktig del i ditt arbete är att behålla och vårda relationen med befintliga kunder. Du förväntas själv kunna skapa kontakt med nya spännande kunder, både stora och små. Uppdragen kan variera från att utveckla egna idéer till stora affärsavslut.

Din profil

Vi tror att du tidigare har arbetat i en säljande roll och gärna relationsbaserat. Som person är du en driven lagspelare som är van att ta eget ansvar och har ett gott öga för affärsmöjligheter. För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du är noggrann och har en god förmåga att kunna avsluta affärer. Arbetet innefattar även en del administrativt arbete, därav ser vi att du gärna besitter god datavana. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och god engelska är meriterande.

Ansökan

Ansökan redan idag då urval sker löpande under ansökningstiden och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För mer information är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Anna Pettersson på anna.pettersson@clwork.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se