Företag i Skellefteå söker montörer omgående

Företag i Skellefteå söker montörer omgående

Om företaget

Anledningarna till att du ska välja att bli konsult hos oss på Clockwork Skellefteå är många!

Som konsult hos oss har du chansen att få arbetslivserfarenheten eller kontakterna du behöver för att få det yrke du drömmer om. För oss på Clockwork handlar det om inte bara om rätt kompetens och erfarenhet, vi satsar på människor som är drivna och vill utvecklas. Många av våra uppdrag erbjuder en chans till förlängning hos våra kunder.

Hos oss får du som konsult en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För oss är det viktigt att du får en god arbetsmiljö, därför får du ett tryggt stöd i din konsultchef, som finns tillgänglig för dig och brinner för att ge dig de förutsättningar du behöver för att lyckas.

Dina arbetsuppgifter

För kommande uppdrag hos våra kunder i Skellefteå söker vi dig som är ute efter nya utmaningar som montör. Du kommer huvudsakligen att arbeta med att inventera, dokumentera och märka upp kundens rörledningssystem för en säker drift och arbetsmiljö. Arbetet sker både självständigt och i team. Resor förekommer i tjänsten.

Din profil

För att passa in i rollen som montör på det här uppdraget är du en lösningsfokuserad person som trivs med ett aktivt jobb. Det absolut viktigaste är att du har hög arbetsmoral och tar ansvar för att få dagens arbetsuppgifter utförda med kvalitet. Vi hoppas att du har ett genuint intresse för teknik och att du är allmänt händig.

Då det är av största vikt att regler kring arbetsmiljö och säkerhet följs så är det ett krav att kunna kommunicera på hög nivå i både tal och skrift på svenska samt engelska.

Meriterande om du har en utbildningsbakgrund inom process, el, maskin eller liknande.

B - körkort är ett krav för tjänsten.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan via clockworkpersonal.se

För mer information kontakta konsultchef Maja Lundström via telefon 073 351 27 44 och epost maja.lundstrom@clwork.se eller kandidatansvarig Anna Pettersson via telefon 070 821 53 51 och e-post anna.pettersson@clwork.se eller

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Maja Lundström
Telefon 073 351 27 44
Email Mejla Maja Lundström
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se