Medarbetare inom IT

Medarbetare inom IT

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi flera medarbetare med bakgrund inom IT för olika kommande uppdrag ute hos våra kunder. Arbetsuppgifterna kan bestå av utveckling av system eller systemintegrationer samt att vara ett stöd för företaget inom Kravställning, Utveckling, Metod och Test.

Vi tror att du har erfarenhet inom dessa områden:
Praktisk erfarenhet av att utveckla i: .Net, C#, MS-SQL, JAVA
Erfarenhet av SAFE & Scrum eller liknande
Kompetens inom BI gärna Power BI
Erfarenhet av Kravställning
Erfarenhet av testdriven utveckling
Erfarenhet av utveckling i miljöer med komplexa och affärskritiska systemsamband.
Gärna erfarenhet av integrations plattformar som: iCore, WebSphere

Din profil

Du är en engagerad lagspelare som brinner för ständiga förbättringar, är strukturerad och har en god analytisk förmåga. Du har en helhetssyn och förståelse för komplexa flöden med en fallenhet för pedagogik och kan och vill lära ut nya arbetssätt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt

Ansökan

Du blir i första hand anställd av Clockwork och arbetar ute hos vår kund därefter kan det finnas möjlighet till anställning hos företaget. Det kan såväl vara långa som korta uppdrag som kan leda till något långsiktigt.
Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Hör gärna av dig om du har frågor till Linus Dahlgren på 070- 821 53 08 eller linus.dahlgren@clwork.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se