Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu lagerarbetare för uppdrag hos vår kund i Skellefteå.
Som lagermedarbetare håller du god ordning och kommer att jobba med sedvanliga arbetsuppgifter inom lager så som:
  • Packning
  • Hantering av leveranser
  • Lossning/lastning
Är du en driven och arbetsvillig person med positiv inställning som är intresserad av att ta steget in i lagerbranschen så har vi jobbet till dig.

Din profil

Du behöver ha fullständig gymnasieutbildning och god datorvana. Har du dessutom erfarenhet från arbete inom lager, pack och plock är det ett plus men inget krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi gärna ser att du är en lättlärd, ansvarsfull och ordningsam person med en positiv inställning. Truckkort är meriterande!

I denna roll krävs det att du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift.
Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Maja Lundström på mail: maja.lundstrom@clwork.se eller på telefon: 073 351 27 44
Mer info
Kontaktperson Maja Lundström
Telefon 073 351 27 44
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se