Industrisnickare till SSC Klingan

Industrisnickare till SSC Klingan

Om företaget

SSC Klingan är ett modernt snickeri som tillhör SSC Group med en affärsmodell som omfattar allt från rådgivning och försäljning till produktion och montage. Förutom den nordiska hemmamarknaden är övriga Europa en viktig exportmarknad. De tillverkar projektanpassade snickerier som exempelvis skjutdörrar och glaspartier. I SolidWorks visualiseras allt i 3D för att säkerställa bästa funktion och design där sedan moderna CNC-maskiner omvandlar CAD-ritningar till funktionella träprodukter av högsta kvalité. Att de utför ytbehandling med vattenbaserade färger är också vad du som kund kan förvänta dig av ett modernt snickeri. Valet värnar om både yttre och inre miljö.
Nu söker de engagerade medarbetare med hög ambition för att fortsätta leverera högsta kvalitet till sina kunder.

Dina arbetsuppgifter

Clockwork söker nu maskinsnickare, målare och montörer för uppdrag hos SSC Klingan. Det är meriterande om du har erfarenhet från industri, bygg, måleri eller annat hantverksarbete. Som maskinsnickare arbetar du med programmering och har erfarenhet av någon av följande styrsystem; Grunden Pascal, Alfa Cam, Xilog-plus, BSuite eller Hops.

Din profil

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Vi tror att du som söker är lättlärd och har hög arbetsmoral. Du har ett starkt driv samt en vilja att ständigt lära dig nya saker. Det är viktigt att du kan anpassa dig i ett arbetslag, samtidigt som du kan ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är van att arbeta med kroppen och kan följa arbetsinstruktioner och ritningar. Det är meriterande om du innehar travers- och/eller truckkort. Är du den vi söker så kanske du börjar redan på måndag!

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Vid frågor angående tjänsten, kontakta Marie Lundin 073-351 27 30. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Kontaktperson Marie Lundin
Telefon 073-351 27 30
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se