Student som vill jobba extra som chaufför och terminalarbetare

Om jobbet

Om företaget

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu dig som vill jobba extra som terminalarbetare för uppdrag på Bussgods i Skellefteå. Arbetet passar dig som vill jobba extra vid sidan av studierna eller om du har en annan sysselsättning på minst 50%. Terminalen har öppet mellan 07:00 - 18:00, du förväntas kunna arbeta under dessa tider när verksamheten har behov. I dina arbetsuppgifter ingår godshantering och sortering av inkommande gods. Du hjälper besökande kunder samt levererar gods med budbil därav kravet av C-kort.

Din profil

I detta uppdrag är din bakgrund inte det viktigaste, utan vi sätter stor vikt vid din personlighet. För att vara aktuell för denna tjänst krävs det att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete inom godshantering eller kundservice samt innehar truckförarbevis dock inget krav. Vi ställer krav på att du har C-kort, då körning av budbilar kommer förekomma. Då arbetsbelastningen kan variera ser vi gärna att du är flexibel gällande arbetstider.

Vi tror att du är en positiv, serviceinriktad och ansvarstagande person. Du har ett gott bemötande och känsla för service. Vidare har du en god samarbetsförmåga och är hjälpsam mot kunder och kollegor. Arbetstempot kan vara högt, så det är viktigt att du trivs i en sådan miljö.

Som konsult hos Clockwork ingår du i vårt team av kompetenta kollegor, där alla strävar mot målet att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas.
Vid frågor om tjänsten, kontakta konsultchef Emelie Book, via tfn; 0733-51 27 47. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra av dig! Sök tjänsten senast 2017-10-29 via www.clockworkpersonal.se.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Emelie Book, 073-351 27 47

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, skolpersonal och större integrationsprojekt. Clockwork har idag ca 400 anställda och finns på elva orter från Stockholm i söder till Piteå i norr. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi extra på friskvård med målet att ha branschens friskaste personal. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på www.clockworkpersonal.se