Vill du ha flexibla arbetstider? Då har vi säljjobbet för dig!

Vill du ha flexibla arbetstider? Då har vi säljjobbet för dig!

Om dig
Som person är du självgående med god social kompetens. Du tycker om nya möten med människor och att den ena dagen inte är den andra lik. Som person är du målmedveten och du har alltid kunden i fokus. Du har en positiv inställning och ser lösningar där andra ser problem vilket är viktiga egenskaper hos oss då man som säljare är företagets ansikte utåt.

Du trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Att du själv kan påverka din lön och dina arbetstider är något du ser som en förmån.

Du har körkort, tillgång till bil och kan börja omgående.

Tidigare säljerfarenhet är inget krav då vi utbildar dig från grunden.

Dina arbetsuppgifter
Du åker ut på förbokade kundbesök och demonstrerar och säljer ett av marknadens hälsosammaste Luft - och rengöringssystem. Vår bokningsavdelning bokar in dina kundbesök.

Arbetstiderna är du själv med och påverkar från vecka till vecka.
Det finns goda möjligheter att utvecklas i företaget och gå vidare i din karriär som Mentor, Utbildare, Teamleader, Controller, Chef m.m.

Lön
Heltid 24 500:- plus provision

Anställningsvillkor
Heltid /Deltid

Vi tillämpar Provanställning i 90 dagar som kan övergå till en tillsvidareanställning.

För att du som anställd hos oss ska känna trygghet omfattas du av både trygghetsförsäkring och tjänstegrupplivförsäkring.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.cleanskysweden.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inomhusluftens kvalitet är en viktig del i vår dagliga hälsa. Vi säljer en portabel luftrenare med flera olika användningsområden. Vår maskin kan allt ifrån att rena luften, rekonditionera bilen, rengöra och tvätta mattor och möbler, tvätta fönster till att rykta hästar mm.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en mycket hållbar och miljömedveten produkt som kan användas helt utan kemikalier.

Produkten tilldelades 2016 Plus X Award för sin höga kvalitet, design, användarvänlighet och funktionalitet. Besök gärna vår hemsida.

#workatclearsky