Servicechef El till Skellefteå

Servicechef El till Skellefteå

Vi på Caverion bygger för framtiden och riktar nu blicken mot vår fina verksamhet i Skellefteå.
Där erbjuder vi nu möjligheten att anta den viktiga rollen som Servicechef. Är det du? Läs vidare!


Som Servicechef på Caverion ansvarar du för att leda, driva och utveckla servicegruppens dagliga och långsiktiga arbete. Du säkerställer nya kundavtal och uppdrag utifrån Caverions strategi. Gruppen du leder består av ca 10 stycken medarbetare som arbetar mot flera stora kunder i privat sektor, men även också mot offentlig sektor. Det är en härlig, självständig grupp med stort engagemang i sitt arbete.

Med ditt ledarskap skapar du en god arbetsmiljö och ansvarar för effektiviteten och det ekonomiska resultatet inom din servicegrupp. Du ingår i distriktets ledningsgrupp, har ett nära samarbete med övriga servicechefer och där ni tillsammans arbetar för att effektivisera och utveckla verksamheten.

Att leda servicegruppen inom El
Du bidrar med din tekniska erfarenhet och kompetens, helst inom el. Du har en stark drivkraft att göra affärer, fördjupa och skapa nya kundrelationer.
Detta är ett utvecklande arbete, med både personal- och resultatansvar, vilket kräver stort eget ansvar men ger dig stora möjligheter att växa inom organisationen. Vi söker dig som har erfarenhet från liknande roller.

Du erbjuds en öppen och dynamisk arbetsplats med många trevliga kollegor och ett spännande arbete.

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2019 cirka 2.1 miljarder euro och har omkring 16.000 anställda i 11 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?
På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna;
  • Innovation
  • Samarbete
  • Ansvar
  • Professionalitet
Kontakt & ansökan

Om du tycker att detta låter intressant och vill veta mer om tjänsten, kontakta rekryteringsspecialist Linn Saveman, tel. 072-453 88 14, mail: linn.saveman@caverion.com. Alt. kontakta Distriktschef Johan Berglund, tel. 0730-595 604

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vänligen notera att vi tyvärr inte tar emot ansökningar via e-post.

Välkommen med din ansökan senast den 6 december 2020.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Produktionsledning, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.