LAGER- OCH BUTIKSSÄLJARE TILL BYGMA SKELLEFTEÅ

LAGER- OCH BUTIKSSÄLJARE TILL BYGMA SKELLEFTEÅ

Inför sommaren behöver vi förstärka vår anläggning i Skellefteå med semestervikarierande butiks- och lagersäljare. Omfattning och tidsperiod överenskommes individuellt. Vi ser gärna att du har möjlighet att påbörja upplärning på deltid redan under våren.

Butik
Som butikssäljare kommer dina arbetsuppgifter att bestå av att möta upp och att hjälpa våra kunder att välja och hitta rätt produkter i butiken. Utöver det kommer du även att vara del av varuuppackningen och kassahanteringen.

Vi söker dig som har:
  • Hög servicevilja och ett driv att hjälpa kunder
  • Är engagerad och initiativrik med ett gott öga för ordning och reda
  • God datorvana
Det är meriterande om du har:
  • Produktkunskaper kring byggmaterial
  • Erfarenhet från liknande arbete
Lager
Som lagersäljare kommer du att möta de kunder som besöker vår brädgård och hjälper dem att hitta rätt produkter för deras projekt. Utöver detta så kommer du att sköta orderplock och paketering inför utleverans eller upphämtning.

Det är meriterande om du har:
  • Produktkunskaper kring byggmaterial
  • Erfarenhet från liknande arbete.
  • Erfarenhet av truckkörning.
  • Något av följande truckkort: B1-B3, C2.
Egenskaper
Som vår nya kollega är du är noggrann, har social kompetens är serviceminded, ansvarstagande och en lagspelare. Din arbetsmoral är hög och du är van vid att hålla ett högt tempo.

Våra värderingar
På Bygma strävar vi efter att i alla lägen visa Trovärdighet, Affärsmässighet och Nytänkande. Det lyckas vi med genom att arbeta aktivt med Teamwork, Ledarskap och Personlig utveckling. Detta utgör ramen för vad vi förväntar oss av varandra, som kollegor, leverantör och samarbetspartner. Bygmas potential ligger i varje enskild medarbetare och är nyckeln till hur vi når våra mål.

Ansökan (CV samt personligt brev) skickar du till:
Butiksansökan skickas till butikschef Mattias Holmgren, msh@bygma.se.
Lageransökan skickas till lagerchef Johan Nilsson, jni@bygma.se

Sista ansökningsdag är 19 april. Då vi går igenom urvalet löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bygma.se/
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bygma Gruppen AB består för närvarande av 17 anläggningar som tillsammans omsätter c:a 1,2 Mdr och står inför kraftiga expansionsplaner de närmaste åren. Målet är att bli ett marknadsledande bygghandelsföretag med stort kunnande och stark lokal förankring. Bygma Gruppen AB är ett dotterbolag till den danska byggmaterialkoncernen Bygma Gruppen A/S