Säljsupport till Brokk

Säljsupport till Brokk

Vi vill öka försäljningen och behöver därför förstärkning inom säljsupport. Det är ett socialt arbete och varierande arbetsuppgifter inom hela orderprocessen. Målet är att tillsammans med ditt närmaste team uppnå högsta möjliga kundnöjdhet!

Företagskulturen hos oss på Brokk påverkar allt vi gör. Vi andas och lever resultat, professionalism och prestigelöshet. Internt är det kort mellan beslut och handling och vi testar oss fram för att hela tiden hitta smartare sätt att arbeta på. Vi erbjuder en skön gemenskap där nyfikenhet och engagemang i företaget är drivmotorn i vardagen.
Tillsammans jobbar vi för att nå de bästa resultaten utifrån helheten - Hos oss blir du en del av ett vinnande lag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljsupport kommer du att jobba nära verksamheten och i tät dialog med säljkoordinator, säljare och produktionsledare. Du ansvarar för hela orderprocessen och blir en viktig länk mellan företaget och våra kunder. Andra arbetsuppgifter som ingår i rollen är bland annat administration kopplat till kundorder samt delaktighet i planeringsarbete gentemot produktionen.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi önskar att du har tidigare arbetserfarenhet inom administration och kundservice, samt att du som person är serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Vidare är du positiv, lösningsorienterad och gillar att vara behjälplig där det behövs.

Du har en hög kommunikativ förmåga, trivs att jobba med parallella arbetsuppgifter samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift.

Information och kontakt

Omfattning: Heltid, Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2021-12-19
Placeringsort: Skellefteå

I denna rekrytering samarbetar Brokk AB med Wikan Personal AB.
Ansöker gör ni på www.skelleftea.wikan.se

Information om tjänsten lämnas av Ellen Berg, 0910-77 09 85 alt ellen@wikan.se eller Irma Öhlund, 0910-77 09 83 alt irma@wikan.se

Välkommen med din ansökan!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Irma Öhlund
Telefon 0910 77 09 83
Email Mejla Irma Öhlund
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 19 dec 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brokk är ett internationellt marknadsledande företag. Vi producerar, säljer och levererar rivningsrobotar till hela världen. Vi är ett dynamiskt, framåtsträvande företag som de senaste 10 åren har expanderat från 3 säljbolag till 13 med verksamhet i alla världsdelar. Vi bevakar vad som händer på marknaden och tar till oss ny utveckling och nya idéer för att ständigt röra oss framåt.