Brokk söker hydraulikkonstrukör

Brokk söker hydraulikkonstrukör

Dina arbetsuppgifter

Som Konstruktör på Brokk är du en viktig del i att ytterligare utveckla företagets mest avancerade och högteknologiska produkter samt ansvara för den tekniska lösningen, tillverkningskostnad och monteringsvänlighet. Arbetet innefattar bl.a. konstruktionsarbete i 3D-miljö med anpassningar till företagets produktionssystem, beräkningar och även viss projektledning.

Din profil

Brokk söker dig som har en ingenjörsutbildning inom hydraulik eller mekanik sam ett intresse för konstruktion och utveckling av hydrauliska system. Du trivs med ett högt arbetstempo och stimuleras av att arbeta i en projektorienterad miljö i ett världsledande företag inom sin bransch, du kommer jobba såväl självständigt som tillsammans med övriga konstruktörer
Som person ser vi gärna att du är engagerad och att du, tillsamman med dina kollegor, drivs av att utveckla Brokk och deras produkter för att fortsatt hålla dem världsledande på marknaden.

Erfarenhet kring mobilhydraulik är meriterande.

Övrig information

Brokk erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i deras företag som är världsledande inom sitt område och med tekniskt intressanta produkter. Då Brokk är ett företag med hög tillväxttakt och stor framtida potential finns det goda möjligheter att skapa sig en långsiktigt intressant karriär i företaget. Försäljning av företagets produkter sker över hela världen vilket innebär en spännande miljö med mycket internationella kontakter.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia och du kommer anställas direkt hos Brokk.
Ansökningar gås igenom kontinuerligt under ansökningstiden och tjänsten är tänk att tillsättas efter sommaren 2018
För mer information kring rekryteringen vänligen kontakta: Andreas Widmark 072-517 26 12 alt. andreas@konsultia.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Widmark
Telefon 0725172612
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Konsultia AB
Sista ansökningsdag 19 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brokk utvecklar, tillverkar och marknadsför fjärrstyrda demoleringsmaskiner för bygg-, tunnel-, gruv-, process-, cement-, rescue & security samt nukleärindustrin. Idag arbetar cirka 280 personer i koncernen, varav ett 80-tal vid huvudkontoret i Skellefteå och övriga i dotterbolag i USA, Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Australien, Frankrike, Norge, Italien, Singapore, Förenade Arabemiraten, Belgien och Kina. Brokk ingår i företagsgruppen Lifco. Läs mer på www.brokk.com

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se