Special solutions engineer

Special solutions engineer

Om tjänsten
Som Special Solutions Engineer ansvarar du för att ta fram specialanpassade lösningar efter kunds önskemål. Du har en central roll i specialprojekt med delaktighet inom planering, framtagande av ritningar och offerering, samt att du kommer vara delaktig i interna utvecklingsprojekt. Tjänsten innebär nära dialog med säljare, dotterbolag och slutkunder. Resor inom och utanför Sverige kan förekomma.

Vem är det vi söker?
Vi söker dig som du har god teknisk förmåga, är lösningsorienterad och kommunikativ. Du gillar utmaningar och har ett stort kundfokus. Du har sinne för affärer, trivs med växlande uppdrag och besitter förmågan att prioritera bland parallella uppdrag och projekt. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi tror att du kan ha tidigare erfarenhet inom konstruktion. Du är troligen högskole-eller civilingenjör eller har annan relevant påbyggnadsutbildning. Du kan även ha motsvarande arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom teknisk försäljning.

Det är meriterande om du tidigare jobbat med AutoCAD eller Inventor och har erfarenhet av projektleveranser.

Vilka är vi?
Brokk är ett världsledande företag som utvecklar och säljer rivningsrobotar. Med branschledande teknik vill vi skapa en lönsam, säker, ergonomisk och hållbar framtid för oss och våra kunder.
Vårt globala nätverk har sin bas i Skellefteå, här erbjuder vi dig innovation i framkant!

Vi erbjuder
På Brokk erbjuder vi dig goda möjligheter att utvecklas och vi stöttar dig med utbildning och mentorskap. Vi värdesätter personalens bidrag till verksamheten och vill att företagets framgångar ska ge tillbaka till våra anställda. På Brokk arbetar vi för en stark sammanhållning på företaget och gör årligen flera gemensamma aktiviteter. Vi er bjuder dig en arbetsplats där vi är stolta över att ha vårt huvudkontor i Skellefteå och att vi världsledande i vår nisch.

Övrig information

Har du frågor angående tjänsten?
Kontakta Björn Sundbom på bjorn.sundbom@brokk.com eller på telefon 0910-711806

Ansökan bestående av personligt brev och CV skickas till HR@brokk.com

Tjänsten avser en tillsvidaretjänst och ansökningarna kommer att behandlas löpande, med sista ansökningsdag 2019-04-30.
Mer info
Kontaktperson Björn Sundbom
Telefon 0910-711806
Email Mejla Björn Sundbom
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)