Teknisk projektledare till TietoEVRY

Teknisk projektledare till TietoEVRY

Är du en projektledare med god erfarenhet inom MS Azure och Sharepoint?

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar fr.o.m. 2020-09-21 t.o.m. 2021-02-21. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos TietoEVRY. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTietoEVRY är ett ledande företag inom digital transformation och levererar helhetslösningar inom IT till företag inom näringslivet och offentlig sektor. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och deras tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper företag att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

ArbetsuppgifterSom teknisk projektledare samverkar du med ett mindre team där kommunikationen sker digitalt. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med projekt inom utveckling och applikationskunskap. Du ska vara kunnig inom felsökning och ha en förståelse för hur olika system fungerar och samverkar med varandra.

Formella krav
  • Goda kunskaper i MS Azure och Sharepoint
  • Erfarenhet inom områdena utveckling och applikationskunskap.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Övrig information
Start: 2020-09-21
Plats: Luleå, Skellefteå eller annan ort i Norrbotten/Västerbotten
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: MS Azure, Sharepoint, Application System, utveckling, applikation, applikationskunskap, projekt, projektledning, felsökning, system, Luleå, Skellefteå, Norrbotten, Västerbotten
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!