Koordinator / Supply Chain Coordinator / Start augusti

Koordinator / Supply Chain Coordinator / Start augusti

Vill du samla på dig nya erfarenheter inom administration, samordning och logistik? Trivs du i en familjär miljö där du arbetar med varierande arbetsuppgifter och har mycket kundkontakt? Då kan du vara Gilbarcos nästa Supply Chain Coordinator!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag som pågår minst tre månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Gilbarco Veeder-Root AB.

Om företagetSedan 1865 har Gilbarco Veeder-Root tillverkat världsledande utrustning och teknologi för tankning och närbutiker, de är idag den enda tillverkaren med originalutrustning i Europa. Gilbarco erbjuder lösningar inom bland annat bränslepumpar och dispensrar, E-Mobility och Westock administration. Gilbarco arbetar med ett universellt utbud, djuprotad expertis och en överlägsen service.

ArbetsuppgifterI rollen arbetar du med varierade arbetsuppgifter där du bevakar, koordinerar och administrerar varuflöden till kund. Du kommer stötta upp ansvarig chef och övriga medarbetare med möjlighet att utvecklas i din roll. I dina arbetsuppgifter ingår följande:
  • Lägga och hantera inköpsordrar, övervaka lagernivåer och inkommande leveranser, säkerställa att systemen stämmer överens samt uppmärksamma avvikelser
  • Kontakt med centrallager och medarbetare för att säkerställa leveranstider
  • Daglig hantering av avvikelser, rapporter och inleveranser
  • Fungera som stöd för ansvarig chef för Supply Chain
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
  • Erfarenhet av arbete i affärssystem är meriterande
För att trivas i rollen tror vi att du är strukturerad och är van att planera och organisera ditt arbete. Du är trygg i sociala sammanhang och duktig på att samarbeta samt hantera många olika kontaktytor i ditt dagliga arbete då det krävs för att säkerställa ett bra flöde av material. På plats får du en god upplärning av dina kollegor samt närmaste chef så det viktigaste är att du har en stark vilja att lära dig och vågar ta egna initiativ för att kunna utvecklas.

Övrig information
Start: 1 augusti
Plats: Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: supply cain, supply chain coordinator, coordinator, koordinator, organisation, struktur, planering, planner, administration, administratör, heltid, deltid, Västerbotten, Skellefteå, sommarjobb
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!