Kabelmontörer med omgående start till Fibnet Erkand AB

Kabelmontörer med omgående start till Fibnet Erkand AB

Har du utbildning inom el och söker nya utmaningar inför sommaren? Vi söker nu kabelmontörer med varierande erfarenhet till Fibnet Erkand AB i Skellefteå!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 3 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Fibnet Erkand AB.

Om företagetFibnet Erkand AB grundades 2003 i Sundsvall och fokuserar på projektering och byggnation av fiber- och kopparnät. Bolagets erfarenhet i branschen och kompetenta personal har bidragit till ett stort kontaktnät med pålitliga leverantörer och samarbetspartner där kunden alltid står i centrum. Fibnet Erkand verkar för trygga arbetsmiljöer och en gynnsam företagskultur.

ArbetsuppgifterI rollen som kabelmontör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att montera och installera koppar- och nätverkskablar ute hos kund. Du utför även listning av kabelkanaler. Dina främsta verktyg du arbetar med är slagborr och skruvdragare.

Du samarbetar nära övriga medarbetare i teamet som består av kabelmontörer och arbetsledare. I arbetet har du även viss kundkontakt.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasial utbildning inom el
  • Erfarenhet av likvärdigt arbete är meriterande
  • Fibersvetsning är meriterande.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
  • B-körkort
Vi söker kabelmontörer med varierande erfarenhet. Detta ger dig som nyexaminerad möjlighet att utveckla dina praktiska erfarenheter och dig som erfaren kabelmontör möjligheten att ta en mer ledande roll i arbetet. Vi ser gärna att du är en kommunikativ person som är van att möta kunder och trivs att arbeta i team.

Övrig information
Start: 2021-06-06
Plats: Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kabel, montör, el, elektronik, tekniker, fibertekniker, svets, kabeldragning, borrning, kabelmontör, nätverkskabel, Skellefteå, Norrbotten
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!