Ekonomiassistent / ekonom på 50% / student / extrajobb

Ekonomiassistent / ekonom på 50% / student / extrajobb

Vill du jobba som ekonomiassistent inom en väletablerad verksamhet? Vår kund behöver stöd inför årsbokslutet och söker nu en strukturerad och ansvarstagande person till sin ekonomiavdelning i Skellefteå.

Om företagetBravura har utsetts till Gasellföretag sex år i rad och vi fortsätter vår expansiva tillväxt. Vårt företagande har utgångspunkt i en övertygelse om att jobb är något fundamentalt för alla människor. Vi tror att människor och företag gör skillnad för varandra och vi har möjlighet att vara länken däremellan. Så stärker vi företag genom människor och människor genom jobb.

ArbetsuppgifterI rollen som ekonomiassistent på arbetar du brett och varierat med ekonomirelaterade och administrativa uppgifter inom huvudsakligen kundreskontra och kravrutin. Du har kontakt med företagets kunder och stöttar dina kollegor också inom andra delar på ekonomiavdelningen, såsom leverantörreskontra och löpande bokföring. I rollen har du flera kontaktytor både internt och externt vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du arbetar huvudsakligen i Jeeves.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Du har erfarenhet av ekonomi / ekonomiadministration
  • Du kan börja omgående (senast 26/11)
  • Erfarenhet av Jeeves (meriterande)
  • Flytande kunskap i svenska i både tal och skrift
För att lyckas i rollen är du en kommunikativt stark person som vill utvecklas inom ekonomi. Du är effektiv i ditt arbete men likväl noggrann för att säkerställa kvalitativa resultat. Du kan driva dina arbetsuppgifter självständigt och vill verka i en serviceinriktad roll både internt och externt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: För omgående behov
Plats: Skellefteå
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: jenny.persson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: ekonomiassistent, ekonomi, extrajobb, redovisning, redovisningskonsult, kundreskontra, skellefteå
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.