Entreprenadingenjör ventilation till Bravida Skellefteå

Entreprenadingenjör ventilation till Bravida Skellefteå

Är du nyexaminerad ingenjör med intresse för installationsbranschen? Nu söker Bravida i Skellefteå en entreprenadingenjör inom ventilation som vill delta i vårt unika traineeprogram Bra Ingenjör. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Om jobbet
Som entreprenadingenjör på Bravida kommer du att stödja projektledarna i installationsprojekt från projektplanering till avslut. Arbetsuppgifterna innebär:
  • Avstämning av tidplaner, resursplaner, inköpsplaner utifrån produktionskalkyl.
  • Vara insatt och följa upp kontraktsfrågor utifrån avtal och AF-delar.
  • Ta fram underlag för ÄTA, hinder och störning, och uppmärksamma projektledaren om avvikelser i tidiga skeden.
  • Bistår projektledare med planering, beredning, riskhantering, förhandlingar med beställare konsulter, leverantörer, UE och kunder.
  • Hjälper till med ekonomiska prognoser.
Parallellt med dina arbetsuppgifter på avdelningen kommer du under ett års tid att delta i Bra Ingenjörsprogrammet, Bravidas eget traineeprogram som startar varje år i januari. Programmet är nordiskt och innehåller fyra utbildningsträffar och ett projektarbete som drivs parallellt med arbetsuppgifter på avdelningen. Programmet ger dig en fördjupad introduktion i Bravida och installationsbranschen samtidigt som du får kunskaper inom framförallt ledarskap och affärsmannaskap. Dessutom får du möjlighet att komma i kontakt med nyckelpersoner inom bolaget och skapa dig ett värdefullt nätverk för en framtid inom Bravida.

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner ger fastigheter liv. På Bravida i Skellefteå har vi avdelningar inom vs, ventilation, el, kyla och sprinkler. Samarbetet mellan avdelningarna är gott och målsättning är att i huvudsak åta oss projekt där vi kan erbjuda en helhetslösning. På ventilationsavdelningen är vi 18 montörer och tekniker som backas upp av en serviceledare, en projektledare, en administratör och avdelningschef. Tillsammans är vi ett bra team som är proffs på just ventilation. Hos oss får du, förutom en trygg arbetsplats med trevliga kollegor och bra sammanhållning, arbeta med spännande och utmanande projekt som får dig att växa och utvecklas. Just nu befinner vi oss i en spännande fas med många utmanande projekt och därför söker vi nu en entreprenadingenjör som inte bara kan samordna pågående projekt utan även tillför ny kompetens till avdelningen.

Mer information om Bravida och BraIngenjör hittar du på https://www.bravida.se/jobba-hos-oss

Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk ingenjörsexamen, kunskaper i ekonomi och entreprenadjuridik. B-körkort är ett krav. Som person är du drivande och ambitiös, har en vilja att lära och utvecklas. Du värdesätter goda relationer, trivs med arbete i team och har förmåga att kommunicera och knyta kontakter. Du trivs med projektbaserat arbete där måluppfyllelse är i fokus och du har ett strukturerat och förtroendeingivande arbetssätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Ständig förbättring. Vi strävar alltid efter att bli ännu bättre på det vi redan kan.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar
Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 4 augusti. Ansökningarna hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skicka CV och personligt brev redan idag genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Gå in på Bravida.se eller följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 aug 2019 (14 dagar kvar)