Projektledare sökes till Bravida Sprinkler i Skellefteå

Projektledare sökes till Bravida Sprinkler i Skellefteå

Visste du att en sprinkleranläggning kontrollerar eller släcker bränder i 98% av fallen? Det är bättre än någon annan brandskyddsåtgärd. För dig som vill använda din sociala och affärsmässiga sida är detta chansen att bli en del av framtida lösningar med ett företag som alltid är med på de största och mest spännande projekten.

Läs resten av annonsen och fundera om det här är något för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Bravidas räkning en projektledare för sprinkler. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Bravida. Deras önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till ansvarig rekryterare eller info@professionalsnord.se.

Bravida Sprinkler i Norrland har kontor i Umeå, Skellefteå och Kiruna och består av 17 montörer och fem tjänstemän. Bravida Sprinkler i Skellefteå kommer att ersätta en projektledare som går vidare inom företaget.

Du kommer ha en till kollega på kontoret i Skellefteå och ansvara för den operativa verksamheten med i dagsläget 5st montörer på orten.
I övrigt har du mycket kontakt med kollegor i Umeå och Kiruna. I Umeå sitter också din chef Ola, som vill passa på att skicka en hälsning:

-Hej där! Jag ser fram emot att träffa dig och berätta mer om hur det är att arbeta på Bravida. I dagsläget har vi ett mycket spännande projekt i Skellefteå med bygget av Kulturhuset. Skicka in en ansökan så tar vi det därifrån.

Arbetsuppgifter

I början av din anställning kommer du att gå tillsammans med en erfaren projektledare, allt för att du ska komma in i arbetet på ett bra sätt.

När du är bekväm i rollen är din uppgift som projektledare att ansvara för projektens genomförande, från start till slut. Du är delaktig i den tekniska lösningen och planerar det material och de resurser som kommer att behövas. Du ansvarar för tidsplanering i samråd med ledande montör och samordnar arbetet med de andra berörda parterna i projektet. I rollen har du ett övergripande ekonomiskt ansvar och ser till att projektet genomförs på ett kostnadseffektivt sätt.

En vanlig dag innehåller mycket kontakt med andra, i form av möten med beställare, samarbetspartners eller medarbetare. Din sociala och affärsmässiga sida kommer få utrymme att skina.

Som stöd i vardagen har du en gedigen organisation i ryggen, med sakkunniga och specialister inom olika områden. För dig som drivs av utveckling finns det goda möjligheter att ta på sig mer ansvarsområden och bredda din kunskap inom företaget.

Vi söker dig som

Har erfarenhet ifrån bygg, anläggning eller på annat sätt vet hur en större entreprenad eller byggarbetsplats fungerar. Vi har inga krav på att du ska ha kunskap om just sprinklersystem. Det vi ser som viktigast är din förmåga att tänka affärsmässigt och kunna samarbeta med andra. För att trivas i rollen tror vi också att du har skinn på näsan samt god kommunikativ förmåga och kan tala för din sak. För den drivne finns möjligheter att ta på sig mer ansvar och då krävs det förstås ett stort engagemang.

START: Omgående eller enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind, tobias.lind@professionalsnord.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Bravida Sprinkler ingår i den rikstäckande organisationen som är det största installationsföretaget i Norden. Sprinkleravdelningen hjälper till med allt inom sprinkleranläggningar - hela vägen från underlag inför investeringsbeslut till installation och efterföljande service. Våra erfarna konstruktörer tar fram sprinklerlösningar som både är kostnadseffektiva och anpassade till förutsättningarna i din verksamhet.

Läs mer på https://www.bravida.se/teknikomraden/sprinkler/
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 feb 2020 (3 dagar kvar)