Mekaniker för kross och uppfodring

Mekaniker för kross och uppfodring

Norsjö, Lycksele, Malå
Bolidenområdet söker Mekaniker för kross och uppfodring till Kristinebergsgruvan

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Arbetsuppgifter
Som Mekaniker för kross och uppfordring arbetar du i en grupp mekaniker som arbetar med underhåll av kross , berguppfordringsanläggning och personspel. Dina arbetsuppgifter inkluderar : tillstånds kontroller. förebyggande service och reparationer Arbete i schakt förekommer vilket innebär arbete på hög höjd med fallsele. Skift-formen är ständig FM.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp, där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Du har utbildning inom teknik. Erfarenhet från tung industri är särskilt meriterade Körkort lägst klass B är ett krav

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Daniel Holmgren, tfn 0910-70 5150

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Viktor Asplund, HR, 070- 601 69 18, Maria Lagerhielm, HR, 0910-77 40 95,

Urval sker löpande och tillträde kan ske innan sista ansökningsdag, så sök redan idag! Sista ansökningsdatum är 11 februari 2021
Mer info
Kontaktperson Viktor Asplund
Telefon 070- 601 69 18
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boliden.com/
Sista ansökningsdag 11 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 5 700 medarbetare och en omsättning på 50 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap.