Elektriker Till Kankbergsgruvan

Elektriker Till Kankbergsgruvan

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna omfattar installation, felsökning och servicearbeten på fasta och mobila anläggningar. Skiftformen är K2, s.k 7-7. Beredskap kan förekomma.

Utbildning/Erfarenhet

Du har gymnasieutbildning med elteknisk inriktning och välmeriterad erfarenhet av elinstallationer inom industrin. Du kan arbeta självständigt och vill ta för dig i ett arbete med personligt ansvar för kvalitet och har god samarbetsförmåga. Du arbetar för att förebygga fel snarare är reparera, varför du bör ha kunskaper och vilja att jobba med ständiga förbättringar.

Erfarenhet från arbete med högspänning (upp till 11kV), telefoni och styrsystem (ABB800xA) är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

Upplysningar

Ytterligare upplysningar lämnas av Arbetsledare
Oliver Karlsson, tfn 0910-70 5990.

Facklig information

Facklig information får du av Bo Karlsson, IF Metall tfn 0910-77 4103.


Ansökan

Vi arbetar aktivt för en jämställd arbetsplats och välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. För frågor angående din ansökan kontakta Maria Lagerhielm tfn 0910-77 4095. Du lämnar din ansökan via vår hemsida www.Boliden.com – Karriär – Lediga jobb.

Senaste ansökningsdatum är 11 juli 2018.
Mer info
Kontaktperson Oliver Karlsson
Telefon 0910-70 5990
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boliden.com/
Sista ansökningsdag 11 juli (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .