Bolidenområdet söker Personal Bergtransport

Bolidenområdet söker Personal Bergtransport

Bolidenområdet söker Personal Bergtransport till Renströmsgruvan

Placeringsort: Renström

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Arbetsuppgifter
Inom Bergtransport ingår lastning och transporter av malm och gråberg under jord, rensning av brytningsrum och pumpgropar med hjullastare samt vägunderhåll. Tjänsterna är vikariat på 6 månader och skiftformen är K2, sk 7-7.

Utbildning/Erfarenhet
Meriterande för tjänsten är förarutbildning samt erfarenheter av lastbil och även lastning med hjullastare. Körkort lägst klass C är ett krav.
Vi söker dig som har gymnasiekompetens, kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, noggrannhet, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Arbetsledare Jan Höglund, jan.höglund@boliden.com tfn 0910-77 45 13 eller Sektionschef Anna Åberg,tfn 0910-70 41 03.

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan senast den 29 februari 2020.

Inlandet, Arvidsjaur, Arjeplog, Malå
Mer info
Kontaktperson Lena Drugge
Telefon 0910-70 56 09
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boliden.com/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .