Bolidenområdet söker Bergarbetare till Renströmsgruvan

Metaller finns och behövs överallt. Boliden utvinner mineraler och producerar metaller med hög kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt. Arbete präglas av omsorg om människa, miljö och samhälle. Idag består Bolidenområdet av ett anrikningsverk och guldlakverk i Boliden, och fyra närliggande gruvor. Antal anställda på Bolidenområdet är idag ca 650 personer.

Arbetsuppgifter
Som Bergarbetare kommer du att utföra arbetsuppgifter som förekommer inom bergarbete med igensättningsbrytning och tillredning samt skivpallsproduktion. Skiftformen är K2, s.k. 7-7.

Utbildning/Erfarenhet
Krav som vi ställer är att du har bergarbetarutbildning, alternativ erfarenhet från bergarbete samt erfarenhet från någon av följande maskiner: Jamaskrotare SBU 8000, Borrmaskin E2C/ Simba, Boltec bultsättare,Betongsprutning Jama 8000 eller ngn typ av emulsionsladdningsmaskin
Vi söker dig som kan arbeta självständigt och i grupp där egen initiativförmåga, personligt ansvar för kvalité och prestation är av största vikt. God datorvana och maskinvana är meriterande. Körkort lägst klass B är ett krav.

Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; entusiasm, ansvarstagande och engagemang. Hos oss deltar alla medarbetare aktivt för att nå en säker och bra arbetsmiljö och arbetsmiljöfrågor har högsta prioritet.

Upplysningar
Ytterligare upplysningar kring tjänsten, vänligen kontakta Produktionschef Erik Fjällström tfn 0910-70 51 34, erik.fjallstrom@boliden.com eller Arbetsledare Tobias Berggren, 0910- 70 5134

Facklig information
Facklig information lämnas av IF Metall Boliden 0910-77 4103. IF Metall Kristineberg 0910-70 5144.

Välkommen till ett spännande jobb!
Vi kan erbjuda ett intressant och spännande jobb med utmaningar, givande sociala kontakter och en företagskultur baserad på goda värderingar!

Ansökan
Vi arbetar aktivt för att öka mångfalden på vår arbetsplats och välkomnar alla sökande. Din ansökan behandlas i enlighet med GDPR. Frågor angående din ansökan besvaras av Lena Drugge, HR, 0910-70 56 09.

Vi vill ha in din ansökan senast den 15 dec 2019.
Mer info
Kontaktperson Erik Fjällström
Telefon 0910-70 51 34
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.boliden.com/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Boliden är ett metallföretag med fokus på hållbar utveckling. Våra rötter är nordiska, marknaden global. Kärnkompetensen finns inom prospektering, gruvor, smältverk och metallåtervinning. Boliden har cirka 4 900 medarbetare och en omsättning på 40 miljarder kronor. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, segment Large Cap .